Η αύξηση της εγκληματικότητας στις ημέρες μας, αναστατώνει την καθημερινότητα όλων μας. Κανένας μας, δε μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος από τη νέα δεδομένα της εποχής μας. Συνεπώς, η ασφάλεια ανάγεται σε θέμα πρώτης προτεραιότητας για κάθε οικογένεια, αλλά και για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση.

Ευτυχώς, η  αλματώδης εξέλιξη της τεχνολογίας αναφορικά με τα συστήματα ασφαλείας, έχει οδηγήσει στο να γίνουν προσιτές οι τιμές των συναγερμών για όλους μας!

Στην αγορά  θα ανακαλύψει κανείς πολλά συστήματα ασφαλείας διαφόρων τύπων, τιμών αλλά και προδιαγραφών, τα οποία… υπόσχονται  να καλύψουν κάθε ανάγκη ή απαίτηση για υψηλή ασφάλεια.

Το πρώτο, λοιπόν, που πρέπει κανείς να προσέξει είναι οι προδιαγραφές που δίνει ο κατασκευαστής για το σύστημα συναγερμού, όπως ποια είναι η εγγύηση, τι βαθμό ασφαλείας έχει (γνωρίζετε ότι ο υψηλότερος και γι’ αυτό καταλληλότερος για συναγερμούς σπιτιών ή συναγερμούς επιχειρήσεων είναι grade 3), εάν είναι ελεγμένο έναντι δολιοφθοράς και μια σειρά άλλες τις οποίες θα πρέπει διεξοδικά να σας εξηγήσει ο εγκαταστάτης που θα επιλέξετε.

Η αξιοπιστία του συστήματος σε σχέση με τις προδιαγραφές που θα σας δοθούν, θα πρέπει επίσης να αποτελέσει βασικό παράγοντα στην τελική σας επιλογή. Μην ξεχνάτε ότι το σύστημα συναγερμού που τελικά θα επιλέξετε δε θα πρέπει να σας προδώσει ούτε μια φορά…

Βασικότατο, επίσης, είναι η τελική επιλογή να μη γίνει με υποκειμενικά κριτήρια, αλλά με βάση τις δικές σας πραγματικές ανάγκες. Οι ιδιαιτερότητες, οι ανάγκες, οι απαιτήσεις του δικού σας χώρου ή της οικογένειάς σας, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι ίδιες με του γείτονα.

Για το λόγο αυτό, οφείλεται στον εαυτό σας και στην ασφάλειά σας να επιλέξετε ένα πιστοποιημένο επαγγελματία εγκαταστάτη, ο οποίος θα σας ακούσει με προσοχή, θα μελετήσει το χώρο σας και θα σας προτείνει το καταλληλότερο σύστημα συναγερμού με βάσει τις ανάγκες και την τσέπη σας!