Τα αυξανόμενα ποσοστά εγκληματικότητας, είναι μια υπαρκτή απειλή για την ασφάλειά μας, των αγαπημένων μας προσώπων και της περιουσίας μας. Περιστατικά διαρρήξεων σε σπίτια, σε καταστήματα, σε επαγγελματικούς χώρους, ακόμα και μεσημέρι, ακόμα κι όταν οι άνθρωποι βρίσκονται εντός του χώρου τους… συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά.

Το αίσθημα της ασφάλειας είναι για όλους μας  βασική προϋπόθεση του ευ ζην. Είναι η 6η αίσθηση που θέλουμε να έχουμε. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε αυτήν την 6η αίσθηση και αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας.

Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού, θωρακίζει την ασφάλεια του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου. Σε συνδυασμό με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, θα είμαστε ασφαλείς εμείς, η οικογένειά μας και η περιουσία μας.

Ωστόσο, στην αγορά υπάρχουν πολλά συστήματα ασφαλείας, συναγερμοί επώνυμοι και μη που υπόσχονται να κρατήσουν μακριά από την πόρτα σας επίδοξους διαρρήκτες.

Τί θα πρέπει, να προσέχουμε πριν εμπιστευθούμε την ασφάλειά μας σε μια εταιρεία και σε ένα συγκεκριμένο σύστημα συναγερμού;

  • Οι τυποποιημένες λύσεις δεν είναι συνήθως οι ενδεδειγμένες. Κάθε οικογένεια, κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες, απαιτήσεις και συνήθειες, και το σύστημα συναγερμού θα πρέπει να τις σέβεται, αλλά και να τις ικανοποιεί απόλυτα
  • Επιλέγουμε μια εταιρεία που διαθέτει Άδεια Εγκατάστασης Λειτουργίας από την ΕΛ.ΑΣ για να μελετήσει το χώρο μας και τις ανάγκες μας και να εγκαταστήσει το σύστημα ασφαλείας που μας ταιριάζει
  • Δεχόμαστε μια προσφορά για ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας που είναι “κομμένο και ραμμένο“ στις ανάγκες και στην τσέπη μας!
  • Εμπιστευόμαστε εταιρείες εξειδικευμένες στα συστήματα ασφαλείας, για να έχουμε δίπλα μας ένα σύμβουλο ασφαλείας 24/7
  • Επιλέγουμε ένα επώνυμο σύστημα συναγερμού που να συμβαδίζει με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις
  • Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην εγγύηση του προτεινόμενου συστήματος συναγερμού
  • Ζητάμε να μάθουμε το βαθμό ασφαλείας που παρέχει το συγκιμένο σύστημα ( grade)

Στην INSYS εγκαθιστούμε ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας που λειτουργούν για εσάς ως η απόλυτη 6η αίσθηση έναντι κακόβουλων απειλών. Στην INSYS πιστεύουμε ότι η ασφάλεια είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας,  γι’ αυτό παρέχουμε έξυπνες ολοκληρωμένες λύσεις που λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας για εσάς, την οικογένειά σας ή την επιχείρησή σας.