Αποκλειστικά η εγκατάσταση ενός Συστήματος Συναγερμού στην επιχείρησή σας, δεν μπορεί να εγγυηθεί την προσωπική σας ασφάλεια και της περιουσίας σας. Προκειμένου να ολοκληρώσετε το Σύστημα Συναγερμού σας για να θωρακίσετε την ασφάλεια της επιχείρησής σας, συνδέστε το με το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Τι είναι το Κέντρο Λήψης Σημάτων; Το Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι πρακτικά ο άγρυπνος φρουρός της επιχείρησής σας  24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο. Γιατί; Γιατί, μια σειρήνα που χτυπά δεν κινητοποίησε ποτέ  από μόνη της απολύτως κανέναν…

Μια σειρήνα που χτυπά θα κινητοποιήσει τόσο την Άμεσο Δράση (100), όσο και κάθε ενδιαφερόμενο για ένα προστατευόμενο χώρο, εάν το Σύστημα Ασφαλείας της επιχείρησης είναι συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, οπότε και το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα προβεί στις αντίστοιχες ενημέρωσεις.

Γιατί τότε μόνο, το σήμα του συναγερμού θα φθάσει άμεσα στο Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου το έμπειρο προσωπικό ασφαλείας  θα αναλάβει να σας ενημερώσει προσωπικά, αλλά και να ενημερώσει και να κινητοποιήσει και την Άμεσο Δράση σε περίπτωση δολιοφθοράς του Συστήματος Συναγερμού της επιχείρησής σας.

Συνδέοντας το  Σύστημα Συναγερμού της Επιχείρησής σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, είστε σε θέση να γνωρίζετε άμεσα τους λόγους για τους οποίους χτυπά.

Συνδέοντας το Σύστημα Συναγερμού της Επιχείρησής σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, σε ενδεχόμενη απόπειρα παραβίασής του, είτε ενώ λείπετε, είτε ενώ βρίσκεστε εντός αυτής, το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα λάβει άμεσα το σήμα διάρρηξης, στο οποίο θα αναφέρεται αναλυτικά το σημείο ή τα σημεία παραβίασης και οι έμπειροι χειριστές του θα αναλάβουν να ενημερώσουν την Άμεσο Δράση, να αποτρέψουν τη διάρρηξη και να προστατέψουν εσάς και την περιουσία σας.

Συνδέοντας το Σύστημα Συναγερμού της Επιχείρησής σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, σε πιθανή προσπάθεια σαμποτάζ του, το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα ενεργήσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Συνδέοντας το Σύστημα Συναγερμού της Επιχείρησής σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, στην περίπτωση τεχνικού προβλήματος του Συναγερμού σας, το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα παρέχει την κατάλληλη ενημέρωση, ώστε να αντιμετωπιστεί καταλλήλως.

Το  Κέντρο Λήψης Σημάτων, λαμβάνοντας ένα ξεχωριστό σήμα σε κάθε περίπτωση, είναι σε θέση να γνωρίζει τι συμβαίνει και να μπορεί να ολοκληρώσει τις απαιτούμενες για την ασφάλειά σας ενημερώσεις, ειδοποιήσεις, ενέργειες.