Κάμερες Ασφαλείας... έξυπνο σύστημα CCTV

Σε πολλές περιπτώσεις ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού απαιτεί τη συμπλήρωσή του από κάμερες ασφαλείας (σύστημα CCTV). Η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας (σύστημα CCTV) στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας, καθίσταται συχνά αναγκαία. Άλλωστε, ασφαλίζοντας με κάμερες τον ιδιωτικό σας χώρο ή την επιχείρησή σας, αποκτάτε αυτομάτως τη δυνατότητα ελέγχου των καμερών, απομακρυσμένα. Αρκεί να σκεφθείτε, ότι σας παρέχετε η δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει στο χώρο σας.

Επιπλέον, μέσω ενός συστήματος CCTV, έχετε σε κάθε περίπτωση, πλήρως καταγεγραμμένα τα συμβαίνοντα στο χώρο σας και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να τα ανασύρετε από τη μνήμη του καταγραφικού σας.

Οι κάμερες (σύστημα CCTV) σε οποιοδήποτε συμβάν μπορούν να λειτουργήσουν ως η εξαιρετική δικλείδα ασφαλείας, καθώς θα  παρέχουν σε εσάς ή τις αρχές πλήρη στοιχεία για τα συμβαίνοντα στο χώρο σας, 24 ώρες το 24ωρο, με την παραμικρή λεπτομέρεια ακόμα και τη νύχτα ή και σε σημεία που το φως είναι ελλιπές.

Για την εγκατάσταση ενός συστήματος καμερών (σύστημα CCTV), φανερό ή κρυφό, δεν έχετε παρά να ζητήσετε από την εταιρεία μας μια εμπεριστατωμένη μελέτη του χώρου και των αναγκών σας, προκειμένου η εγκατάστασή τους να καλύπτει πλήρως τις πραγματικές σας ανάγκες.

Κάμερες Ασφαλείας και Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας

Τοποθετώντας κάμερες ασφαλείας (σύστημα CCTV)   στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε το  Κέντρο Λήψης Σημάτων σε Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας.

Με το Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας σε περίπτωση συμβάντος οι αρμόδιες αρχές είναι σε θέση να γνωρίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια αυτού, πριν καν φτάσουν στο χώρο σας.

Η εγκατάσταση συστήματος CCTV σε συνδυασμό με το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας, μπορεί να γίνει ο άγρυπνος φρουρός του σπιτιού ή της επιχείρησής σας προς όφελος των οικείων και της περιουσίας σας.

Εμπιστευθείτε την Insys για την εγκατάσταση καμερών ασφαλείας (συστήματος CCTV) γιατί:

  • Η υψηλή τεχνογνωσία μας και το μεράκι μας, μας επιβάλει να γνωρίζουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα CCTV.
  • Η πολυετής εμπειρίας μας, σας εγγυάται την αρτιότερη μελέτη του χώρου σας και των αναγκών σας, πριν την εγκατάσταση των καμερών ασφαλείας.
  • Οι  κάμερες ασφαλείας που εγκαθιστούμε είναι επώνυμες, πιστοποιημένες και αξιόπιστες
  • Δεν διαπραγματευόμαστε την άρτια επαγγελματική εγκατάσταση καμερών ασφαλείας στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, υπηρετώντας συγχρόνως τα αισθητικά κριτήρια του χώρου σας.
  • Οι έξυπνες κάμερες ασφαλείας (σύστημα CCTV) της Insys, έγχρωμες κάμερες, IP κάμερες ή Αναλογικές Ψηφιακής Ανάλυσης Κάμερες, αλλά  και ο τρόπος εγκατάστασής τους από το αδειοδοτημένο προσωπικό μας, υπακούουν πιστά στις επιταγές για υψηλή τεχνολογία και άριστη τεχνογνωσία.

Για την Insys η αποτελεσματικότητα ενός συστήματος CCTV αποτυπώνεται:

  • Στη σωστή μελέτη
  • Στον ορθό σχεδιασμό
  • Στην επαρκή δυναμική των αποθηκευτικών μέσων
  • Στην ποιότητα της εικόνας, ώστε να καλύπτονται πλήρως οι απαιτήσεις της εφαρμογής
  • Στην πλήρη κάλυψη του επιτηρούμενου χώρου με τον ασφαλέστερο και οικονομικότερο τρόπο

Insys: Κάμερες Ασφαλείας εγκατεστημένες για σας ασφαλίζουν και όχι για να σας φυλακίζουν!

Έγχρωμες, IP κάμερες,  Αναλογικές Υψηλής Ανάλυσης - Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας θα σας προτείνει την καταλληλότερη λύση  συστήματος CCTV για τις ανάγκες σας.