Η εγκατάσταση συναγερμού σ’ ένα σπίτι λειτουργεί αποτρεπτικά ως προς το ενδεχόμενο διάρρηξής του. 

Ένας συναγερμός σπιτιού θα πρέπει απαραίτητα να  αποτελείται από την κεντρική μονάδα του συστήματος συναγερμού, το πληκτρολόγιο χειρισμού του συναγερμού, τους αισθητήρες περιμετρικής προστασίας, τους αισθητήρες κίνησης εσωτερικού χώρου, καθώς και τις σειρήνες του συναγερμού.

Στόχος του συναγερμού είναι τόσο η ανίχνευση της ανθρώπινης κίνησης που αποσκοπεί στην παραβίαση, όσο και η  ειδοποίηση των αρχών.

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού προϋποθέτει τη μελέτη του χώρου σας, γιατί κανένα σπίτι δεν είναι πανομοιότυπο με κάποιο άλλο και οι ανάγκες κάθε οικογένειας είναι μοναδικές! Γι’ αυτό και στην Insys, η πρώτη μας κίνηση είναι η εντελώς δωρεάν μελέτη του σπιτιού σας και των αναγκών σας. Μόνο έτσι μπορούμε να θέσουμε την τεχνογνωσία μας στην υπηρεσία της δικής σας ασφάλειας, προτείνοντας ένα σύστημα συναγερμού, το οποίο να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και να εγγυάται την ασφάλειά σας.

Στην Insys το σύνολο των υλικών που θα χρησιμοποιήσουμε για το σύστημα συναγερμού σας θα είναι όχι μόνο επώνυμων κατασκευαστών, πιστοποιημένα και αξιόπιστα, αλλά και διεξοδικά ελεγμένα  έναντι δολιοφθοράς από τους έμπειρους  και με υψηλή τεχνογνωσία τεχνικούς μας.  

Στην Insys το σύστημα συναγερμού σας, θα έχει... τη δική σας υπογραφή, γιατί θα είναι «κομμένο & ραμμένο»  στα μέτρα της ασφάλειάς σας,  «κομμένο & ραμμένο»  στα μέτρα... τσέπης σας, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, χωρίς εκπτώσεις σε υψηλά αισθητικά κριτήρια!

Επιλέγοντας την Insys, επιλέγετε τον παντοτινό σας, προσωπικό σύμβουλο ασφαλείας!

Επιλέγοντας ένα έξυπνο σύστημα συναγερμού/ σύστημα ασφαλείας από την Insys, επιλέγετε έναν ασφαλή τρόπο ζωής για εσάς και την οικογένειά σας!