Η INSYS, αναζητώντας πάντα την καινοτομία στην ασφάλειά σας, πρωτοπορεί και σας προσφέρει μια ακόμα υπηρεσία: Το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας!

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων εξελίσσεται προς όφελος της ασφάλειά σας και σας παρέχει τη δυνατότητα και οπτικής επιβεβαίωσης εικόνας  ως Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας!

To Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας σε συνδυασμό με το εγκατεστημένο στο χώρο σας Σύστημα Συναγερμού, επιβλέπει το χώρο σας και σε ενδεχόμενη παραβίασή του, δέχεται και μπορεί να διαθέσει άμεσα στους αρμόδιους, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το συμβάν.   

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην υπηρεσία της άριστης ασφάλειας για εσάς, τους οικείους σας, την επιχείρησή σας.

Πώς λειτουργεί το Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας;

Ο Κεντρικός Σταθμός, μετά τη λήψη σήματος από το Σύστημα Συναγερμού σας, αυτοματοποιημένα λαμβάνει και εικόνα. Με τον τρόπο αυτό και βάσει της on line οπτικής επαφής, πληροφορεί άμεσα τους υπεύθυνους για την ασφάλεια του χώρου, ιδιοκτήτες δηλαδή αλλά και Άμεσο Δράση (100), για τον αριθμό των δραστών, τις κινήσεις τους κ.ο.κ.

Με το Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας επενδύουμε στην πληρέστερη καθοδήγηση των αρμοδίων, προκειμένου να επιτύχουμε την αποτελεσματικότερη εξουδετέρωση οποιασδήποτε κακόβουλης ενέργειας. 

Σε ποιους συνίσταται η υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Σημάτων & Εικόνας:

 • Σε χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα
  Εταιρείες, καταστήματα, χώροι εστίασης και λοιποί χώροι αυξημένης επισκεψιμότητας & κινητικότητας, αποτελούν τους ευκολότερους στόχους κλοπών,  βανδαλισμών και κάθε είδους  κακόβουλων επιθέσεων
 • Σε κατοικίες
  Κατοικίες απομονωμένες ή μη, με ή χωρίς περιβάλλοντα χώρο, οι οποίες καθίστανται πρόκληση για δυνητικούς εισβολείς.

Με την υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Σημάτων και εικόνας προστατεύεται το χώρο σας αποτελεσματικότερα από ένα φυσικό φύλακα και μάλιστα με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Αξιόπιστες μελέτες αποδεικνύουν ότι κανένας φυσικός φύλακας δεν μπορεί να παρακολουθήσει ακόμα και ένα απλό σύστημα CCTV 4 καμερών για περισσότερο από 12 λεπτά συνεχούς επιτήρησης.

Το  Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας, είναι ένας άγρυπνος φρουρός, αδιαμφισβήτητης αξιοπιστίας, μειωμένου κόστους, πρωτοπόρας τεχνολογίας, που συμβάλλει καθοριστικά στην πρόληψη οποιασδήποτε εισβολής, προστατεύοντας εσάς, τους οικείους σας, την περιουσία σας.

Τα οφέλη του Κέντρου Λήψης Σημάτων & Εικόνας είναι πολλαπλά:

 • Αποφυγή ψευδών συναγερμών
  Το Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας ελέγχει άμεσα την ύπαρξη ή μη εισβολέων, αποφεύγοντας έτσι άσκοπες ενημερώσεις ιδιοκτητών και Άμεσου Δράσης
 • Επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο
  Τη στιγμή που το Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας λάβει σήμα, συνδέεται αυτόματα με τον επιτηρούμενο χώρο και λαμβάνει εικόνα σε πραγματικό χρόνο.  Με τον τρόπο αυτό έχει άρτια ενημέρωση = ισάξια φυσικής παρουσίας στο χώρο.  
 • Καταγραφή του συμβάντος
  Το Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας, σε περίπτωση που αντιληφθεί ύποπτη κίνηση ή παράνομη πράξη, καταγράφει αυτόματα το συμβάν (πλήρη εικόνα), ώστε το αρχείο να είναι διαθέσιμο σε εσάς, αλλά και στις αρχές, ακόμα και σε περίπτωση κλοπής του καταγραφικού μηχανήματος!

Η υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Σημάτων & Εικόνας είναι ένας άγρυπνος φρουρός 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα 365 μέρες το χρόνο, για εσάς, τους οικείους σας, την επιχείρησή σας!