Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ πιστοποιούν τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ληστειών και ένοπλων διαρρήξεων επιχειρήσεων παντός τύπου. Διαπιστώνεται  δε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός ληστειών πραγματοποιείται εκεί όπου οι συναγερμοί είναι ανύπαρκτοι ή υποτυπώδεις.

Μπροστά σ’ αυτή την πραγματικότητα κανένας δεν μπορεί να μένει απαθής. Ένα καλά μελετημένο και ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού μπορεί να εγγυηθεί την προσωπική σας ασφάλεια, αλλά και της περιουσίας σας.

Εμπιστευθείτε μας καταρχάς για τη μελέτη του επαγγελματικού σας χώρου, προκειμένου να καλύψουμε τις πραγματικές σας ανάγκες  ασφαλείας. Ζητούμενο μας να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα ασφαλείας άτρωτο έναντι δολιοφθοράς. Στόχος μας να θωρακίσουμε την ασφάλειά σας!

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού επιχείρησης  πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποτελείται από την κεντρική μονάδα του συστήματος, το πληκτρολόγιο χειρισμού του, τους αισθητήρες περιμετρικής προστασίας, τους αισθητήρες κίνησης εσωτερικού χώρου, καθώς και τις σειρήνες του.

Γιατί να επιλέξετε την Insys για το συναγερμό της επιχείρησής  σας:

  • Γιατί ο συναγερμός που θα σας προτείνουμε, κατόπιν διεξοδικής μελέτης τόσο των πραγματικών προσωπικών  αναγκών σας, όσο και του χώρου σας, δε θα είναι ένα  ακόμα τυποποιημένο σύστημα συναγερμού. Θα είναι ένας συναγερμός δημιουργημένος ειδικά για εσάς, την επιχείρησή σας , τις πραγματικές σας ανάγκες και την τσέπη σας.
  • Γιατί μπορούμε να μελετήσουμε τις ανάγκες του χώρου σας, ενώ τον κατασκευάζετε και να σας παραδώσουμε μια πλήρη μελέτη για την εγκατάσταση του καταλληλότερου συστήματος ασφαλείας.

Εμπιστευθείτε για την προσωπική σας ασφάλεια, αλλά και την ασφάλεια της περιουσίας σας στους έμπειρους, αδειοδοτημένους, με υψηλή τεχνογνωσία εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας της Insys και κερδίστε τον προσωπικό σας σύμβουλο ασφαλείας 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Στόχος μας το αρτιότερο αποτέλεσμα για την ασφάλεια και την αισθητική του χώρου σας.