Βρισκόμαστε

Φρυγίας 23α, Καλογρέζα, Νέα Ιωνία, 14235

Επικοινωνήστε μαζί μας στα

τηλ. 210 27 10 530
fax. 210 27 10 830
email. [email protected]

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάνοντας κλικ εδώ μας παρέχετε τη συναίνεσή σας να συλλέξουμε και να διατηρήσουμε τα στοιχεία σας και να τα χρησιμοποιήσουμε για την αποστολή προωθητικού υλικού και προσφορών που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Τα στοιχεία σας θα τηρηθούν αποκλειστικά και μόνο γι΄αυτό το σκοπό και δεν πρόκειται να τύχουν άλλης επεξεργασίας ή να μοιραστούν με οποιονδήποτε τρίτο.
Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας unsubscribe ή/και να μας ενημερώσετε ότι δεν επιθυμείτε να διατηρούμε άλλο τα στοιχεία σας για σκοπούς marketing στέλνοντας σχετικό αίτημα με e-mail στη διεύθυνση [email protected].
(Για τα στοιχεία αυτά ισχύει η ίδια Πολιτική Απορρήτου και εφαρμόζονται οι ίδιες υψηλές προδιαγραφές προστασίας και ασφάλειας.)


Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα δέχεστε να χρησιμοποιηθούν για τη μεταξύ μας επικοινωνία.
Η INSYS -Intelligent Systems σέβεται και προστατεύει τα δεδομένα και τις πληροφορίες σας.
Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέσα για να διασφαλίσουμε ότι τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι ασφαλή για όσο χρόνο παραμένουν στη βάση δεδομένων μας.
Τα στοιχεία σας δε θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο λόγο πέρα από την επικοινωνία μας μαζί σας και θα διαγραφούν μετά την περάτωσή της.
Σε κάθε περίπτωση, εάν θέλετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας νωρίτερα μπορείτε να μας ενημερώστε στέλνοντας e-mail στο [email protected].
Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας με νέα και προσφορές μπορείτε να κάνετε κλικ στο σχετικό πεδίο.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα διαβάζοντας την Πολιτική Απορρήτου μας.