Στην περίπτωση που στην επιχείρησή σας υπάρχουν οι απαραίτητες αναμονές καλωδίωσης, το ενσύρματο σύστημα συναγερμού είναι η καταλληλότερη λύση για την εγγυημένη ασφάλεια του χώρου σας.

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού θωρακίζει την ασφάλεια του χώρου σας,  τη στιγμή ακριβώς που συνδέεται με το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Συνδέοντας το συναγερμό σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, κάθε σήμα του συναγερμού σας φθάνει ταχύτατα στο Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό γνωρίζει εάν το σήμα οφείλεται σε προσπάθεια σαμποτάζ του συστήματος συναγερμού σας, δηλαδή αν κάποιος προσπαθεί να προκαλέσει δολιοφθορά στο συναγερμό σας, ή εάν ο συναγερμός σας έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, π.χ χαμηλή τάση μπαταρίας.  Είναι υψηλής σημασίας το γεγονός ότι το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα λάβει ξεχωριστό σήμα για κάθε περίπτωση, ώστε να προβεί ακολούθως στις απαιτούμενες ενέργειες, έτσι ώστε το Σύστημα Ασφαλείας σας  να είναι πάντα θωρακισμένο και ετοιμοπόλεμο!

Στην περίπτωση που το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Κέντρου Λήψης Σημάτων λάβει σήμα παραβίασης του Συστήματος Συναγερμού σας, θα προβεί άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες  και ενημερώσεις τόσο προς την Άμεση Δράση (100) , όσο και προς εσάς.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι η ασφαλιστική δικλείδα του Συστήματος Ασφαλείας σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο.  

Η INSYS, αναζητώντας πάντα την καινοτομία στην ασφάλειά σας, πρωτοπορεί και σας προσφέρει μια ακόμα υπηρεσία: Το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας!

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων εξελίσσεται προς όφελος της ασφάλειά σας και σας παρέχει τη δυνατότητα και οπτικής επιβεβαίωσης εικόνας  ως Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας!

To Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας σε συνδυασμό με το εγκατεστημένο στο χώρο σας Σύστημα Συναγερμού, επιβλέπει το χώρο σας και σε ενδεχόμενη παραβίασή του, δέχεται και μπορεί να διαθέσει άμεσα στους αρμόδιους, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το συμβάν.