Ο έλεγχος της κεντρικής εισόδου, μονοκατοικίας, πολυκατοικίας ή και επιχείρησης είναι από τις βασικότερες ανάγκες κάθε κατοικίας ή επαγγελματικού κτιρίου.

Η INSYS εγκαθιστά  έξυπνα σύγχρονα έγχρωμα Συστήματα Θυροτηλεόρασης, ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη κατοικιών, καταστημάτων, αλλά και επαγγελματικών χώρων.

Τα τελευταίας τεχνολογίας Συστήματα Θυροτηλεόρασης της INSYS είναι πολλαπλών δυνατοτήτων, μεταξύ αυτών παρέχουν:

  • Ενδοσυνεννόηση μεταξύ ορόφων ή δωματίων
  • Video με καταγεγραμμένα τα τελευταία 10 χτυπήματα του κουδουνιού
  • Κωδικό ασφαλείας  για την κεντρική είσοδο

Λειτουργία Μνήμης Συστήματος Θυροτηλεόρασης

Εξαιρετικά σημαντικό προσόν ενός Συστήματος Θυροτηλεόρασης είναι η λειτουργία μνήμης. Με τη λειτουργία μνήμης ο χρήστης έχει τη δυνατότητα φεύγοντας από την οικία ή την επιχείρησή του, να ενεργοποιήσει με το πάτημα ενός μπουτόν στο μόνιτορ τη λειτουργία καταγραφής αναπάντητων κλήσεων από την μπουτονιέρα εισόδου. Σε κάθε δηλαδή κλήση επισκέπτη, το  μόνιτορ θα καταγράψει βίντεο 16sec με εικόνα και ήχο! Επιστρέφοντας, λοιπόν, ο χρήστης στην οικία ή την επιχείρησή του, μπορεί να ελέγξει γρήγορα ποια άτομα τον επισκέφθηκαν.

Σύστημα Θυροτηλεόρασης και μεταφορά κλήσης σε τηλεφωνικό κέντρο

Όταν η ασφάλεια ενός έξυπνου Συστήματος Θυροτηλεόρασης  της INSYS “παντρεύεται” με την άνεση και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας , τότε ο χρήστης αποκτά τη δυνατότητα να απαντά στον επισκέπτη μέσω του σταθερού ή ακόμα και του κινητού του τηλεφώνου! Η      μεταφορά κλήσης από το Σύστημα Θυροτηλεόρασης σε τηλεφωνικό κέντρο  παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον επισκέπτη και να ενεργοποιήσει εάν το επιθυμεί το άνοιγμα της κλειδαριάς με συγκεκριμένο κωδικό!

Η εγκατάσταση ενός Συστήματος Θυροτηλεόρασης είναι απαραίτητη την εποχή της αυξημένης εγκληματικότητας, προκειμένου να θωρακίσουμε την ασφάλεια της κατοικίας μας ή της επαγγελματικής μας στέγης!

Δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία των έμπειρων τεχνικών της INSYS,  για να θωρακίσετε την ασφάλειά σας με ένα Σύστημα Θυροτηλεόρασης “κομμένο & ραμμένο” στα μέτρα των αναγκών της οικίας σας ή της επαγγελματικής σας στέγης.