Τα διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά εγκληματικότητας, πιστοποιούν τη δυσκολία ασφαλούς διαβίωσης στην εποχή μας. Καθημερινά όλοι μας ακούμε ειδήσεις για διαρρήξεις σε σπίτια, σε καταστήματα, σε επαγγελματικούς χώρους, ακόμα και μέρα μεσημέρι, ακόμα και όταν οι άνθρωποι βρίσκονται μέσα….

Μοναδική λύση η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού που θα μας βοηθήσει να είμαστε ασφαλείς εμείς, οι οικείοι μας και η περιουσία μας! Φυσικά, στην αγορά υπάρχουν πολλά επώνυμα και μη συστήματα, τα οποία υπόσχονται να μας προστατεύσουν από τους επίδοξους διαρρήκτες.

Τί θα πρέπει, όμως, να προσέξετε πριν εμπιστευθείτε την ασφάλειά σας, της οικογένειά σας και της περιουσίας σε ένα σύστημα συναγερμού;

  • Οι τυποποιημένες λύσεις δεν είναι συνήθως οι ενδεδειγμένες. Μην ξεχνάτε ότι ο καθένας μας, η κάθε οικογένεια ή κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες, απαιτήσεις και συνήθειες, και το σύστημα συναγερμού καλείται να τις ικανοποιήσει. Επιλέξετε ένα σύστημα “κομμένο και ραμμένο“ στις ανάγκες σας και στην τσέπη σας!
  • Ζητείστε από μια εγκαταστάτη εταιρεία μελέτη του χώρου σας, προκειμένου να αποφασίσετε για το σύστημα συναγερμού που πρέπει να τοποθετήσετε.
  • Η εταιρεία που θα εμπιστευθείτε, πρέπει να διαθέτει Άδεια Εγκατάστασης Λειτουργίας, το ίδιο ισχύει και για τους τεχνικούς που θα προβούν στην εγκατάσταση του συστήματός σας.
  • Εμπιστευθείτε εταιρείες εξειδικευμένες στα Συστήματα Ασφαλείας, προκειμένου να αποκτήσετε έναν παντοτινό σύμβουλο ασφαλείας.
  • Επιλέξτε ένα Σύστημα Συναγερμού ελεγμένο έναντι δολιοφθοράς.
  • Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην εγγύηση του προτεινόμενου Συστήματος Συναγερμού, αλλά και στο βαθμό ασφαλείας που παρέχει (σ.σ το grade 3 είναι ο υψηλότερος βαθμός ασφαλείας που μπορούμε να έχουμε σε μια οικία ή επιχείρηση)

Και μην ξεχνάτε: η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού είναι πέρα και πάνω από τις πέντε αισθήσεις. Αποκτήστε μια… έκτη αίσθηση με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας!